Kotisivut yrityksille

 
Ota yhteyttä
(02) 279 6000    myynti@netello.com
Yhteystiedot | Asiakaspalvelu
Kotisivujen suunnittelu - Netello Systems Oy

Kotisivut yrityksille

Yrityksen kotisivut ovat yrityksen näkyvyyttä ja myyntiä edistävä kokonaisuus, jossa on tarpeellinen määrä web-sivuja, kuvia, ja vuorovaikutteisuutta.

Yrityssivustot ovat parhaimmillaan rakenteeltaan yhtenäiset. Ne on toteutettu HTML-muotoisina. Yritysten kotisivut muodostavat helposti navigoitavan, keskenään linkitetyn kokonaisuuden. Yrityssivusto ei sisällä niiden julkaisua Internetiin, vaan hostingista on sovittava erikseen.

Yrityksen oma sivusto on usein ensimmäinen tietolähde tuotteisiin tutustumisessa. Hyvä sivusto antaa oikean mielikuvan tuotteiden hinnoista, laadusta sekä yrityksen arvoista.

Sivuston viestimiin asioihin vaikuttavat mm. värit, tekstien ja kuvien asettelutapa ja sivuston rakenne. Yhden yrityksen tarpeisiin sopii värikäs ja energinen sivusto, toiselle tasapainoinen ja vähäeleinen. Nämä asiat sovitaan tilausta tehtäessä.

Hyvin suunniteltu, laadukas sivustosuunnittelu kestää myös aikaa paremmin kuin hätäisesti tehdyt sivut. Parhaimmillaan sivusto voi lisätä yrityksen myyntiä roimasti, huono Internet-viestintä voi puolestaan heikentää myyntiä ja yrityksen imagoa.

Netello tarjoaa kokonaisratkaisun, joka auttaa sinua saamaan täyden hyödyn Internetin mahdollisuuksista.

Kotisivut yrityksille, lisäpalvelut

Yrityssivustoon voidaan liittää lisähinnasta mm. seuraavat pluspalvelut: hakukoneoptimointi, mobiiliversio, aihekuvia kuvapankeista, valokuvaus, tekstin tuottaminen, tekstin oikoluku, tekstin käännöstyö, toiminteiden koodaustyö, julkaisutyö ulkoiseen hostingiin.

Tilaa laadukkaat ja toimivat kotisivut yrityksille Netellosta!


Pyydä esittely
Lisätietoja


Yrityksen nimi  
Yhteyshenkilö  
Sähköpostiosoite  
Puhelinnumero  
Paikkakunta  
Paljonko on kaksi plus neljä numerona  
     
   
Ota yhteyttä                          »Avainhenkilöiden yhteystiedot

Netello Systems Oy
Y-tunnus 1544982-0

Saukonojantie 27 B
20250 Turku Kartta Kartta

»Tietoja yrityksestä

Puhelin (02) 279 6000
Fax (02) 279 6001

Sähköposti (myynti)
myynti@netello.com

Sähköposti (laskutus)
laskutus@netello.com

»Asiakaspalvelu© 1999 - 2012 Netello Systems Oy. Käyttämällä tätä palvelua käyttäjä antaa suostumuksensa rekisteriselosteen mukaiseen tietojen keräämiseen

Tulosta tämä sivu
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy