Kotisivujen suunnittelu

Kotisivut yrityksille

Yrityksen kotisivut ovat yrityksen näkyvyyttä ja myyntiä edistävä kokonaisuus, jossa on tarpeellinen määrä web-sivuja, kuvia, ja vuorovaikutteisuutta.

Yrityssivustot ovat parhaimmillaan rakenteeltaan yhtenäiset. Ne on toteutettu HTML-muotoisina. Yritysten kotisivut muodostavat helposti navigoitavan, keskenään linkitetyn kokonaisuuden. Yrityssivusto ei sisällä niiden julkaisua Internetiin, vaan hostingista on sovittava erikseen.

Yrityksen oma sivusto on usein ensimmäinen tietolähde tuotteisiin tutustumisessa. Hyvä sivusto antaa oikean mielikuvan tuotteiden hinnoista, laadusta sekä yrityksen arvoista.

Sivuston viestimiin asioihin vaikuttavat mm. värit, tekstien ja kuvien asettelutapa ja sivuston rakenne. Yhden yrityksen tarpeisiin sopii värikäs ja energinen sivusto, toiselle tasapainoinen ja vähäeleinen. Nämä asiat sovitaan tilausta tehtäessä.

Hyvin suunniteltu, laadukas sivustosuunnittelu kestää myös aikaa paremmin kuin hätäisesti tehdyt sivut. Parhaimmillaan sivusto voi lisätä yrityksen myyntiä roimasti, huono Internet-viestintä voi puolestaan heikentää myyntiä ja yrityksen imagoa.

Tältä verkkosivulta löydät informaatiota yrityksen kotisivujen suunnitteluun ja ostamiseen.

Kotisivut yrityksille, lisäpalvelut

Yrityssivustoon voidaan liittää lisähinnasta mm. seuraavat pluspalvelut: hakukoneoptimointi, mobiiliversio, aihekuvia kuvapankeista, valokuvaus, tekstin tuottaminen, tekstin oikoluku, tekstin käännöstyö, toiminteiden koodaustyö, julkaisutyö ulkoiseen hostingiin.

Tee yrityksesi kotisivut itse tai osta ne luotettavalta yritykseltä

Yrityksestä riippuen fiksuin vaihtoehto voi olla ostaminen tai sivujen tekeminen itse. Mikäli yrityksessä ei ennestään ole osaamista verkkosivujen puolelta, ei yleensäkään ole järkevää alkaa tekemään verkkosivuja itse. Järkevämpi ratkaisu on usein käyttää tämä aika oman bisnesksen kehittämiseen, ja jättää verkkosivujen tekeminen ammattilaiselle. Ammattilaiselta hommaan ei yleensä kulu paljoa aikaan, toisin kuin amatööreillä.